Paine frantuzeasca

de Ina in Piine, 20 Mar 2012 | 4332 vizualizari

 

Reteta pentru masina de paine

 

INGREDIENTE

  • 300 ml apa
  • 1,5 lingurite cu sare
  • 0,5 linguri cu zahar
  • 520 g faina alba
  • 1 lingurite cu drojdie uscata
  • 100 g kaizer
  • 100 g masline ( negre si verzi)
  • o ceapa
  • 2-3 catei de usturoi
Portii: 1
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine frantuzeasca:

In masina de facut paine se adauga apa, sarea, zaharul, faina si drojdia.  Se alege meniul de paine alba si se actioneaza butonul de pornire.  Dupa cca 20 minute de framantare se adauga kaizerul, maslinele, ceapa si usturoiul, toate tocate marunt. La terminarea programului vom avea o painica cu un gust deosebit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine frantuzeasca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (34)

MIUTA 1

21.03.2012, 12:37

Super paine asa as manca si eu in fiecare zi

mitrofangabi 1

21.03.2012, 15:48

intrebare ;daca intrerupi programul de coacere ca sa adaugi ingredientele mai creste painea?

Ina 1

21.03.2012, 19:59

Masina de paine emite un semnal la cca 20 minute de la pornire, pe fiecare program in parte. Atunci este momentul pentru adaugarea maslinelor, kaizerului, a legumelor sau semintelor. Nu se intrerupe programul, doar se deschide capacul pentru adaugarea ingredientelor. Si painea va creste foarte bine, pentru ca momentul deschiderii capacului este inainte de dospire, aluatul este rece inca.

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Baghetă franţuzească cu seminţe